03-05-2018 - Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στο ΚΗΦΗ - Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας

Νομικό Πρόσωπο
Δήμου Δράμας
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Νέα - Ανακοινώσεις - Αποφάσεις > Νέα - Ανακοινώσεις > 2018
Ο Δήμαρχος Δράμας κος Μαμσάκος Χριστόδουλος και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κος Παναγιωτίδης Αλέξανδρος ευχαριστούν την Ένωση Κυριών Δράμας και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Τσιαμούρα Αλίκη για την τιμή που μας έκανε μαζί με μέλη της Ένωσης Κυριών Δράμας να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Κ.Η.Φ.Η. Δράμας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της Δευτέρας τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Δράμας και ιδιαίτερα στον Δάσκαλο τους Κο  Τσικούδη Θωμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς Αναστάσιο Συμεωνίδη ( στο μπουζούκι ) , Κριμνιώτη Ευάγγελο ( στο αρμόνιο ) , Μιχάλη Καλαϊτζίδη ( στο τραγούδι )   για την εθελοντική τους προσφορά στην σημερινή μας εκδήλωση με θέμα : « Η Άνοιξη» .

Στην εκδήλωση που πήραν μέρος και οι συγγενείς των ωφελουμένων του Κ.Η.Φ.Η.  κατασκευάσαμε όλοι μαζί  το μαγιάτικο στεφάνι και ακολούθησε διασκέδαση με ζωντανή μουσική ,χορό και τραγούδι.

Μέσα από τις δράσεις αυτές ο απώτερος σκοπός είναι η σύσφιξη των οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων καθώς επίσης και η κινητοποίηση των συγγενών για μεγαλύτερη συμβολή στο πρόγραμμα και τους στόχους του Κ.Η.Φ.Η.
Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά στο ΚΗΦΗ - 03-05-2018
Τηλέφωνο: 25210 24464
Fax: 25210 48134
Διοικητηρίου 11
1ος Όροφος
Δράμα - τ.κ. 66133
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο