Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για την Τρίτη Ηλικία στον Δήμο της Πάτρας 2018 - Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας

Νομικό Πρόσωπο
Δήμου Δράμας
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Νέα - Ανακοινώσεις - Αποφάσεις > Νέα - Ανακοινώσεις > 2018

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας πήραν μέρος στο πανελλήνιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για την τρίτη ηλικία που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας.
Για ένα τριήμερο , από τη Δευτέρα 11 ώς την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, οι χορευτές των ΚΑΠΗ του ΝΠΔ του Δήμου Δράμας εκπροσώπησαν την πόλη μας.
Χορέψαν  χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας κάνοντας εντύπωση στους θεατές που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.
Στη διάρκεια  της επίσκεψης τους στην όμορφη πόλη της Πάτρας , ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα τους απο τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του φεστιβάλ.
Το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου παραβρέθηκαν , ως φιλοξενούμενοι, στο "γλέντι του Δημάρχου" Πάτρας , στον χώρο της πλάζ της Αγυάς,  με άφθονο κέφι , μουσική, χορό ,φαγητό και ποτά.
Οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ μας απόδειξαν για μιά ακόμη φορά ότι η τρίτη ηλικία, τουλάχιστον στο Δήμο Δράμας , καλά κρατεί, είναι αισιόδοξη, δραστήρια και έχει να μας δώσει πάντα θετικά μηνύματα για τη ζωή!
Ο Δήμος Δράμας με το Νομικό Πρόσωπο που έχει στην ευθύνη του
τη λειτουργία του τμήματος για την Προστασία των ηλικιωμένων βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη που βαδίζει στην έκτη δεκαετία της ζωής του και έχει στόχο την υλοποίηση κάθε προγράμματος που υπηρετεί αυτό το πεδίο.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔ Δράμας

Παναγιωτίδης Αλέξανδρος

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών για την Τρίτη Ηλικία στον Δήμο της Πάτρας 2018
Τηλέφωνο: 25210 24464
Fax: 25210 48134
Διοικητηρίου 11
1ος Όροφος
Δράμα - τ.κ. 66133
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο