19-11-2018 - Δράση στο ΚΗΦΗ με το 2ο ΕΠΑΛ - Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας

Νομικό Πρόσωπο
Δήμου Δράμας
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Νέα - Ανακοινώσεις - Αποφάσεις > Νέα - Ανακοινώσεις > 2018
Το Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και Φροντίδας Οικογένειας του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Δράμας οργανώνουν δράση που θα υλοποιηθεί στο Κ.Η.Φ.Η. Δράμας.
 
Συγκεκριμένα μετά από επαφή με την προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας κ Μωυσιάδου καθώς και με τον Διευθυντή του 2ου  ΕΠΑ.Λ. Δράμας κ. Υφαντίδη προέκυψε η ιδέα για επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών   με ειδικότητες  αισθητικής και κομμωτικής στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. .
 
Καλέσαμε την καθηγήτρια κ Κατσιούρα    στο κέντρο μας και ορίστηκε η μέρα  Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και η ώρα 10.00 π.μ. για την επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών στο Κ.Η.Φ.Η..
 
Η ομάδα  του ΕΠΑ.Λ.  θα αφιερώσει ένα δίωρο για  τον καλλωπισμό των ωφελουμένων του Κ.Η.Φ.Η.  με μαντικιούρ , μάσκες χεριών και  περιποίηση μαλλιών.
 
Η συνεργασία αυτή αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη σε πολλές συνιστώσες .Η νεαρή ηλικία που αντιπροσωπεύουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ θα έρθουν σε επαφή με την Τρίτη ηλικία που είναι οι ωφελούμενοι του Κ.Η.Φ.Η. μας. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους μας  , τον χώρο μας καθώς και το έργο που παράγεται εδώ.
 
Παράλληλα στην πράξη η ωφελούμενοι μας θα δεχτούν τη φροντίδα που θα τους προσφερθεί και οι νεαροί μας επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πράξη τις  θεωρητικές γνώσεις τους.
 
 
 
Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ .Δράμας
 
Παναγιωτίδης Αλέξανδρος
Τηλέφωνο: 25210 24464
Fax: 25210 48134
Διοικητηρίου 11
1ος Όροφος
Δράμα - τ.κ. 66133
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο