22-04-2018 - Εόρτασε ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ξηροποτάμου - Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας

Νομικό Πρόσωπο
Δήμου Δράμας
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Νέα - Ανακοινώσεις - Αποφάσεις > Νέα - Ανακοινώσεις > 2018
Την ιερά μνήμη του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εόρτασε ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ξητοποτάμου.
Μετά τον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε σεμνή λιτανευτική πομπή, προσκύνημα των πιστών και αρτοκλασία παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Κων/νου Μπαϊρακτάρη, του Αντιδημάρχου οικονομικών κου Άγγελου Σολάκη, του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου κου Ιωάννη Σολάκη και πλήθος κόσμου .
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. υπό την άριστη συνδιοργάνωση του Αιδεσιμότατου Πατέρα Αθανάσιου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροποτάμου, αλλά και την εξαιρετική δουλειά της φιλοπτώχου και της εκκλησιαστική επιτροπής, οι οποίοι είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Τιμώμενοι καλεσμένοι εκτός των άλλων και το χορευτικό όλων των ΚΑΠΗ (Δράμας, Χωριστής και Ξηροποτάμου) του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας. Με την πολύτιμη καθοδήγηση του εξαιρετικού δασκάλου τους χόρεψαν χορούς από Μακεδονία, Θράκη και Πόντο.
Η νέα διοίκηση του Ν.Π. Δήμου Δράμς με Πρόεδρο τον  κο Αλέξανδρο Παναγιωτίδη ο οποίος ένωσε τα τρία ΚΑΠΗ έδωσε μια δυναμική ώθηση στον τομέα των ομαδικών δράσεων και απέδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.
Της θερμές ευχαριστίες μας απευθύνουμε στον ιερέα του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου πατέρα Αθανάσιο για την ευγενική του πρόσκληση, τον Πολιτιστικού Σύλλογο Ξηροποτάμου και τον κο Στέργιο Δεμίση για τα καλά του λόγια κατά την προσφώνηση μας αλλά και όλους τους πιστούς που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του Ναού για το θερμό τους χειροκρότημα.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δήμου Δράμας
Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Εόρτασε ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ξητοποτάμου - 22-04-2018
Τηλέφωνο: 25210 24464
Fax: 25210 48134
Διοικητηρίου 11
1ος Όροφος
Δράμα - τ.κ. 66133
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο